Skip to content
Vilniaus Talks

Vilniaus Talks

Nuo sostinės naujienų iki jūsų kasdienybės.

  • Pagrindinis
  • Technologijos
  • Horoskopai
  • Sveikata
    • Ligos
    • Vaikai
    • Mityba
  • Receptai
    • Apkepai
    • Blynai ir vafliai
    • Desertai
    • Karšti patiekalai
    • Konservuoti patiekalai
    • Kremai ir padažai
    • Picos
    • Pyragai ir kepiniai
    • Salotos ir mišrainės
    • Garnyrai
    • Sriubos
    • Sumuštiniai
    • Troškiniai
    • Košės ir tyrės
    • Užkandžiai
    • Gėrimai
    • Gėrimai su alkoholiu
  • Laisvalaikis
  • Patarimai
  • Namai
  • Kiemas ir sodas
  • Kelionės
  • Kontaktai
Namų gamybos picos padas be mielių – greitai ir paprastai
  • Picos

Namų gamybos picos padas be mielių – greitai ir paprastai

  • 2025 13 lapkričio
  • 0

Picą mėgsta beveik visi – ji tinka tiek šeimos vakarienei, tiek draugų susitikimui. Tačiau kartais norisi greito, lengvo ir mažiau kaloringo varianto be mielių. Tokiu […]

Purios varškės spurgos – traškios išorėje, minkštos viduje
  • Desertai

Purios varškės spurgos – traškios išorėje, minkštos viduje

  • 2025 12 lapkričio
  • 0

Varškės spurgos – tikras klasikos simbolis, kuris niekada neatsibosta. Jos kvepia vaikyste, sekmadienio rytais ir šiltais prisiminimais iš močiutės virtuvės. Purios, švelnios, traškios iš išorės, […]

Indiškas tikka masala vištienos troškinys su ryžiais
  • Troškiniai

Indiškas tikka masala vištienos troškinys su ryžiais

  • 2025 12 lapkričio
  • 0

Indiškas tikka masala vištienos troškinys – tai patiekalas, kuris sujungia egzotiškų prieskonių aromatą, švelnią vištienos tekstūrą ir kreminį padažą, suteikiantį nepaprastą skonio gylį. Šis patiekalas […]

Sovietinės virtuvės tradicijos: patiekalai, kurie liko atmintyje
  • Karšti patiekalai
  • Receptai

Sovietinės virtuvės tradicijos: patiekalai, kurie liko atmintyje

  • 2025 12 lapkričio
  • 0

Sovietmečio virtuvė daugeliui žmonių asocijuojasi su nostalgija ir vaikystės prisiminimais. Nors tie laikai jau seniai praėję, daugelis patiekalų išliko populiarūs ir šiandien. Jie primena paprastumą, […]

Trapūs sviestiniai sausainiai su vanile – klasikinis receptas
  • Desertai

Trapūs sviestiniai sausainiai su vanile – klasikinis receptas

  • 2025 12 lapkričio
  • 0

Trapūs sviestiniai sausainiai – tai vienas tų kepinių, kurie niekada neišeina iš mados. Jie tinka tiek kasdienai prie kavos, tiek šventiniam stalui ar dovanai artimam […]

Purūs mieliniai blynai savaitgalio pusryčiams
  • Blynai ir vafliai

Purūs mieliniai blynai savaitgalio pusryčiams

  • 2025 12 lapkričio
  • 0

Savaitgalio rytai – tam, kad sustotume, atsipalaiduotume ir mėgautumėmės maistu. Vienas iš paprasčiausių, bet nepaprastai džiuginančių būdų tai padaryti – išsikepti purių mielinių blynų. Jie […]

Aštri čili sriuba vakarienei – sušildo ir pamaitina
  • Sriubos

Aštri čili sriuba vakarienei – sušildo ir pamaitina

  • 2025 12 lapkričio
  • 0

Vėsiais vakarais niekas taip nešildo, kaip garuojantis dubuo aštrios čili sriubos. Šis patiekalas – tai daugiau nei tik sriuba: tai sodraus skonio, aromatingas ir energijos […]

Autentiški Trakų kibinai – tešla, kuri netrupa
  • Užkandžiai

Autentiški Trakų kibinai – tešla, kuri netrupa

  • 2025 11 lapkričio
  • 0

Kibinai – neatsiejama Trakų miesto ir karaimų kultūros dalis. Šie rankų darbo pyragėliai su sultingu įdaru ir plona, bet tvirta tešla tapo vienu iš Lietuvos […]

Rauginti kopūstai – klasika, kuri niekada nenuvilia
  • Konservuoti patiekalai

Rauginti kopūstai – klasika, kuri niekada nenuvilia

  • 2025 11 lapkričio
  • 0

Rauginti kopūstai – vienas seniausių ir sveikiausių lietuviškos virtuvės patiekalų, kurio istorija siekia šimtmečius. Tai ne tik skanus, bet ir nepaprastai naudingas produktas, pasižymintis daugybe […]

Skanutėlis varškės apkepas – ir pusryčiams, ir desertui
  • Apkepai

Skanutėlis varškės apkepas – ir pusryčiams, ir desertui

  • 2025 11 lapkričio
  • 0

Varškės apkepas – vienas tų patiekalų, kurie kvepia vaikyste ir jaukumu. Nors atrodo paprastas, jis gali būti neįtikėtinai universalus: šiltas ar šaltas, su uogomis ar […]

Įrašų puslapiavimas

1 2 … 39 Kitas

Naujausi įrašai

  • Namų gamybos picos padas be mielių – greitai ir paprastai
  • Purios varškės spurgos – traškios išorėje, minkštos viduje
  • Indiškas tikka masala vištienos troškinys su ryžiais
  • Sovietinės virtuvės tradicijos: patiekalai, kurie liko atmintyje
  • Trapūs sviestiniai sausainiai su vanile – klasikinis receptas

Kategorijos

  • Apkepai
  • Be kategorijos
  • Blynai ir vafliai
  • Desertai
  • Gėrimai su alkoholiu
  • Horoskopai
  • Karšti patiekalai
  • Kelionės
  • Kiemas ir sodas
  • Kompensacijos ir priemonės
  • Kompensuojami vaistai
  • Konservuoti patiekalai
  • Košės ir tyrės
  • Laisvalaikis
  • Ligos
  • Mityba
  • Namai
  • Odontologija ir ortodontija
  • Operacijos ir tyrimai
  • Pagalbinės priemonės ir įranga
  • Patarimai
  • Picos
  • Profilaktika ir skiepai
  • Pyragai ir kepiniai
  • Receptai
  • Salotos ir mišrainės
  • Socialinės kompensacijos ir švietimas
  • Sriubos
  • Sveikata
  • Technologijos
  • TLK ir klasifikatoriai
  • TLK ir pacientų aptarnavimas
  • TLK kodai ir diagnozės
  • Troškiniai
  • Užkandžiai
  • Vaikai

Naudingos nuorodos

  • Sveikatos apsaugos ministerija (SAM)
  • NVSC (Nacionalinis visuomenės sveikatos centras)
  • Pasaulio sveikatos organizacija (WHO)
  • ECDC – Europos ligų prevencijos ir kontrolės centras
  • Korona STOP

Lietuvos universitetai sveikatos srityje

  1. Lietuvos sveikatos mokslų universitetas (LSMU)
  2. Vytauto Didžiojo universitetas – Sveikatos mokslų fakultetas

Dėl reklamos ar kitų klausimų susisiekite el. paštu: [email protected]

Lankomumas:
Hey.lt - Nemokamas lankytojų skaitliukas
Copyright © 2025 Vilniaus Talks Theme: Express News By Adore Themes.